Wat kun je allemaal met een bondage set doen?

Bondage set

Iedereen die al een poosje een relatie heeft weet dat de seks op den duur een beetje saai kan worden. Als dat bij jou en je partner ook het geval is dan zou je eens kunnen experimenteren met verschillende seksspeeltjes, zoals een bondage set. Dit is een set met touwen (gemaakt van heel zacht materiaal) die je kunt gebruiken om je partner vast te binden. Veel mensen vinden dit ontzettend erotisch omdat het de ‘vrije’ partner een gevoel van macht en controle geeft. Een bondage set  gebruiken resulteert nu eenmaal in het feit dat een van beide partners een beperkte bewegingsvrijheid heeft. De ander heeft dan meer macht en kan (zolang diens partner het toelaat) alles doen wat hij of zij wil.

Een bondage set kun je gewoon online kopen

Als je het niet prettig vind om naar een sekswinkel te gaan om zo’n bondage set of andere sexy speeltjes te kopen, dan kun je die natuurlijk ook gewoon online kopen. In erotische webshops hebben ze bovendien vaak een veel groter assortiment dan in stenen winkels, voornamelijk doordat ze beschikken over veel meer opslagruimte. Het grote voordeel voor jou als klant is dat bestellingen die je daar plaatst worden bezorgd in neutrale verpakkingen. Erotiek webshops printen namelijk vrijwel nooit hun logo of gegevens op de doos, zodat zelfs de postbode niet weet wat je besteld zou kunnen hebben.

Wees eens wat creatiever in bed

Zo’n bondage set is natuurlijk nog slechts één van de dingen die je zou kunnen aanschaffen om de seks met je partner nieuw leven in te blazen. Als je het idee van vastbinden wel geil vindt dan zou je ook eens handboeien kunnen proberen, of een combinatie van deze twee! Wil je liever niks met vastbinden te maken hebben? Dan ga je gewoon voor iets simpelers zoals een dildo of een cockring. Ook deze kun je gebruiken om wat creatiever te worden in bed, en meer van elkaar te genieten. Het is maar wat je fijn vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *