Speeltjes voor hem

Vroeger had het meer weg van het zoeken naar een speld in de hooiberg, nu echter koop je meer dan voldoende spannende speeltjes voor hem, voor de man dus. Nog steeds is er in de online sekswinkels meer voor de vrouw te vinden, het aanbod aan speeltjes voor hem is echter sterk toegenomen. En dat werd tijd ook.

Een opblaaspop van duizenden euro’s

Mooiste voorbeeld van deze ontwikkeling is die van de opblaaspop. Was dat voorheen een onooglijke pop die aanvoelde als de eerste de beste zwemband, tegenwoordig heb je poppen die er heel fraai uitzien en ongekend genot bieden. Voor de exclusieve uitvoeringen betaal je zomaar duizenden euro’s, maar deze poppen zijn dat ook echt waard. Vroeger was er niet zoveel aandacht voor speeltjes voor hem. De vrouw had een vibrator of een dildo – ergens goed verstopt- en dat was het dan ook wel. Alleen de bijzondere mannen zagen toen al de toegevoegde waarde van een cockring in, of droegen een plug.

Verschil in vorm en omvang

Speeltjes voor hem zijn er nu te kust en te keur. De poppen dus, en zeker ook nog de plug en de cockring, zij het dat je tegenwoordig echt wat te kiezen hebt. De plug onderscheidt zich door vorm en omvang, de cockring heb je in alle kleuren van de regenboog, in een stoere en meer losse versies en alles wat daar tussenin zit. Ondertussen zit de ballenstretcher in de lift. Prima te combineren met de cockring.

Geef je partner extra lengte en dikte

De topper op het gebied van de speeltjes voor de man is echter de masturbator. Zet die op of rond je schacht van de penis en je bent geheid zo (letterlijk) klaar. Daar hoef je zelf amper dus nog iets voor te doen. Het aanbod masturbators kent ondertussen z’n weerga niet. Je hebt ze als fleshlight in zakformaat, maar ook als heuse kunstvagina, als automatische masturbators en zelfs squirting masturbators. Let wel; dit zijn allesbehalve fun-producten, maar producten die het gevoel te penetreren of oraal bevredigd te worden bijna tot in de perfectie benaderen. Verder ontwikkelt in de categorie speeltjes voor hem ook de anaal toy zich meer en meer, zoals je je partner net dat beetje extra lengte of dikte geeft met de penis sleeve. En wordt een opblaaspop je te duur, weet dan dat de Fuck a Duck er ook nog steeds is, voor nog geen twintig euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *