Sexshop online

Het is in de tussentijd alweer even geleden, maar ik zou het nooit vergeten. De eerste keer in een sexshop. Ik wou mijn vriendin verrassen met een realistische dildo en ben toen gaan kijken in een sexshop. Toen ik hier aankwam vond ik het erg ongemakkelijk en dat zag het personeel dan ook. Ze vertelde me dat tegenwoordig erg veel mannen op zoek zijn naar een realistische dildo. Op dat moment kon ik wel door de grond zakken, want ze dachten dus dat de realistische dildo voor mij was. Ik heb ze toen ook direct verteld dat ik dit speeltje voor mijn vriendin ging kopen. Ze begonnen te lachen en rekende even later de realistische dildo af. Ik ben toen snel de winkel uit gegaan en was blij toen ik thuis kwam. Ik heb mijn vriendin toen verrast met de realistische dildo en ze was hier dan ook erg blij mee.

Vaker naar de sexshop

Na de eerste keer ben ik vaker naar de sexshop gegaan. De keren die hierna naar de sexshop ging ik wel samen met mijn vriendin. We kochten iedere keer wel iets anders, de ene keer kochten we een sexspeeltje en de andere keer kochten we van die mooie lingerie voor mijn vriendin. Na een aantal maanden was onze collectie dan ook erg uitgebreid. Dit vond mijn vriendin dan ook erg leuk, want zo kon ze me af en toe even goed verrassen. Ik kwam dan ook een keer thuis en toen had ze sexy lingerie onder haar kleding aan. Naast dat ze de lingerie aan had, had ze ook een ei bij haarzelf in gebracht. Ze gaf me dan ook bij thuiskomst de afstandsbediening hiervan en vertelde me dan dat ik haar mocht verwennen. Dit vond ik dan ook een super geile ervaring en het was dan ook een zeer leuke verrassing. Om die reden besloot ik dan ook iets terug te doen.

Mijn verassing

Ik heb zelf even na moeten denken over de verassing voor mijn vriendin. Uiteindelijk besloot ik om voor mezelf een stripperspak te kopen. Toen mijn vriendin thuis kwam vertelde ik haar dan ook dat ze moest gaan zitten op de stoel die ik voor haar klaar had gezet. Ik heb toen een sexy liedje aangezet en ben voor haar gaan strippen. Ze vond dit echt geweldig en werd er echt super geil van. Het was dan ook een super geslaagde verrassing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *