Seksuoloog Almere voor intieme vragen

Seksuoloog AlmereIk had al zeven maanden te maken met een probleem, mijn vriend had namelijk erg vaak zin om te vrijen, maar ik daarentegen niet. Mijn libido was erg laag en hier baalden mijn vriend en ik dan ook enorm van. Het weinig zin hebben in sex heeft niks te maken met hoe aantrekkelijk ik mijn vriend vind. Helaas denkt mijn vriend dit de laatste tijd wel. Omdat dit toch wel echt een serieus probleem was, besloot ik naar een oplossing te zoeken. Al gauw kwam ik dan ook uit bij een seksuoloog. In het begin leek dit me echt niks, maar nadat ik me wat beter verdiept had, zag ik wel steeds meer voordelen. Uiteindelijk heb ik toen der tijd dan ook besloten om toch te gaan zoeken naar een seksuoloog. Na een aantal dagen goed gezocht te hebben, wist ik een seksuoloog te vinden die me echt zou kunnen helpen.

Geen zin om te vrijen

Drie dagen nadat ik de seksuoloog had gebeld, had ik mijn eerste afspraak. Toen ik hier aankwam vertelde ik direct wat er aan de hand was. Ik legde haar uit dat ik geen zin meer had om te vrijen. Ik vertelde haar dat het voor mij allemaal teveel werk was. De seksuoloog vertelde mij dat dit een vaak voorkomend probleem is en dat ik me dus echt niet hoefde te schamen. Daarnaast vertelde de seksuoloog mij ook dat er een hoop redenen kunnen zijn. Om erachter te komen wat bij mij de oorzaak was, moesten we vaker afspreken. De volgende keer toen ik naar de seksuoloog ging vertelde ik dat wanneer ik eenmaal vrij met mijn vriend het lekker vind, maar dat ik gewoon geen zin heb om al het werk vooraf te doen. De seksuoloog vertelde mij dat dit te maken had met mijn libido en dat hier wel degelijk wat aan te doen was. Zo kreeg ik een voedingsschema en een aantal opdrachten mee.

Terugblik

Nu zeven maanden later heb ik eindelijk weer zelf zin om te vrijen. Ik ben hier zelf echt super blij mee en mijn vriend en ik vrijen nu veel vaker. Mijn vriend zelf is hier ook heel blij mee en is de seksuoloog erg dankbaar. Sinds ik weer wat vaker zin heb om te vrijen ben ik ook weer een heel stuk vrolijker. Ik hoop dan ook dat ik geen terugval krijg en dat ik kan blijven genieten van de sex. Daarnaast zal ik ook in de toekomst het advies van de seksuoloog blijven opvolgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *